The shorter story

2010-02-28 * 20:43:44
Kommentarer (0)
Start
Helgen har varit bra, du va här jag var där och våren kom. Allt känns ganska okej, tror jag stannar en stund.

Relief

2010-02-27 * 13:42:41
Kommentarer (4)
Start
Var faktiskt riktigt skönt att rida idag, drygt två veckor sen sist. Det var skönt överhuvudtaget att vara lite fysisk idag, att sitta 8 timmar om dan i en stol framför en skärm gör en mer eller mindre hjärndöd. Tror Doris blev glad med, fick jaga henne i tio minuter innan jag fick in skithögen. Bakslag strikes med D-day hästar, vilda efter två veckor...
Har även varit utan den andra världen i snart en vecka, känner inget sug alls, eller jo den sociala biten saknar man men spelet har verkligen dött. Skönt det med!

JA TACK!!

2010-02-26 * 20:48:46
Kommentarer (0)
Mode


FriedFri FriFri

2010-02-26 * 17:22:49
Kommentarer (1)
Start
Hei nej nu är det fredag. Ville inte att den här dagen skulle ta slut. Alls. Visserligen sitter jag bara o fantiserar olämpliga saker om min lärare, oväntat... men har varit en bra dag. Denna har bland annat gått på repeat--->


AM

2010-02-25 * 21:45:25
Kommentarer (0)
Musik
Dags för ett nytt musik tips.
Amy Macdonald känner väl de flesta igen, men jag tror inte många har hört denna. Lite anorlunda, lite potatis i halsen ala shakira. Den är väl lagom bra, efter sådär 5ggr är den rätt trist. Men vafan inte ska det väl alltid vara perfekt inte.


EscBF7

2010-02-25 * 18:47:27
Kommentarer (0)
Start
AAAAARrrgh! Maxi här på landet har fått in Alhgrens bilar i LÖSVIKT!!! woho
För övrigt kan jag säga att jag var väldigt nära på att säga upp mig på jobbet idag, en tvättäkta quitter, det är jag det. Men på vägen hem kom jag på bättre tankar tror jag. Snart helg snart frid.

Another pointless point

2010-02-24 * 19:05:19
Kommentarer (0)
Start
Jisses då var ännu en onsdag slösad, här slänger man bort dagar som pappret på en ensam riesen här bredvid mig. Har redan börjat känna av biverkningarna från ett normalt liv; rastlösheten. Värdelöst. Jag undrar om ett hamsterhjul får plats.
Inte hinner man med hästen heller, i dessa tider låter försäljning vääldigt lockande. Får se hur det slutar. Just nu vet jag faktiskt inte hur allt började heller. Felicia ska sluta skriva i gåtor. Done.

simple codes of F.behaviourism

2010-02-23 * 21:46:37
Kommentarer (0)
Bilder

Foto: weheartit.com

I want to be the surgent who cuts you open

2010-02-22 * 19:54:09
Kommentarer (0)
Start
En dag fattigare sitter jag här med mina kanderade jordnötter och frossar i lite Glamourama.


widdibi rain raii rain rain way way

2010-02-21 * 18:14:28
Kommentarer (0)
Start
Men jaha vad fort helgen åts upp. Måndag hela veckan måndag hela veckan måndag hela veckan. Lite snöbilder. Håll till godo.

Friday im in love

2010-02-19 * 19:00:35
Kommentarer (0)
Start
Oj hade redan haft denna låtrubrik innan, känns som fredagstitlarna börjar ta slut... FREDAG! Har man svårt att uppskatta veckodagar kommer man definitivt att göra det när man går ut när det är mörkt och går in när det är mörkt.
Gött med helg! sova till minst 8! waow Blir en fin helg, sitter och väntar på att Johan ska komma, imorgon är det Väla utan pengar, kanske bio på kvällen och på söndag är det något annat. Så blogguppdatering? -Nej.

euhm

2010-02-17 * 19:58:19
Kommentarer (0)
Start
Godkväll! Tur att ni är vana att uppdateringen på denna www sida inte är av första klass. Usch vilken tråkig mening det där var, inte likt mig alls. Men iaf, jag har några intensiva veckor framför mig med mycket jobb, hinner inte med hälften av vad jag borde, absolut inte att skriva här, förutom just nu..innan jag kastar mig handlöst med huvudet i kudden och slökollar nån film. Vart tog dagen vägen? en jodaböjning på det, Längtar efter dig gör jag.



*Ibland har man ingen låt i huvudet och då blir rubriken på inläggen svåra*

Split

2010-02-15 * 17:09:49
Kommentarer (0)
Hästar
Först var det en dålig dag som snabbt blev rätt bra men efter en tag blev den sämre men du gjorde den underbar för en stund för att tillslut inse vilken hopplös dag det egentligen är. Nog om det.


Det jag har på huvudet just nu är Doris, min gråa häst då. Det är ett bekymmer. Man kan inte hålla på med något som man bara känner för att göra ibland. Man vill ha glammet men slippa skitgörat. Jag är riktigt trött på allt slit och framförallt all tid som går åt till mina hästar. Det är inte en hobby, det är mitt jobb och det skrämmer mig varje dag. Det är svårt att vårda något man inte har intresse nog för. Det finns knappast något roligare än att vara ute på tävlingar och briljera, Jag är otroligt bortskämd att få ha chansen att utbilda och njuta av så fina hästar, jag änskar jag var en såndär hästtokig tjej som bara älskar att borsta och pyssla, själv borstar jag knappt hästen innan ja rider...Jag älskar verkligen min doris, hon är den egentligen den perfekta hästen för mig och bara tanken på att lämna iväg henne får mig o gråta! Men ändå tvekar jag, nästan varje dag, tänk vad skönt o slippa, äh orkar inte rida idag.. Jag vet att om jag lägger av igen kommer jag aldrig någonsin ha råd att hitta en häst som henne igen och jag kommer antagligen ångra mig om och om igen. Dessutom är jag medveten om att de flesta beslut jag tagit i mitt liv inte har visat sig vara de bästa, men jag vet verkligen inte hur jag ska göra. Man vill bara ha och ha men känner mig som en svikare mot doris när jag inte engagerar mig mer, hon borde ju vara i tävlingsform och ute på banorna nu.

Cherry blossom girl..

2010-02-14 * 18:05:40
Kommentarer (0)
Start
Puh! helt jäkla slutkörd. Skitskön helg med massor av god mat och snopp *lol* you heard me! Imorgon är det en modern version av Dolly Partons nine to five; 8-17 doh! Ge mig styrka.


Hi friend

2010-02-12 * 11:59:27
Kommentarer (0)
Start
Shulu, segt vare ja! Jag gömmer mig i jobbångest. Anyway ser fram emot helgen, ensama hemma! Nej nu ska jag fixa 1 2 3 sjutton saker på stan! Later.
*Dagens*
Blazerjeansskjortaballastelinnetläderleggingsäckligthårsnyggaringarschysstaleopardstrumpor!

RSS 2.0