Comatose

2009-09-30 * 23:18:02
Kommentarer (3)
Nerding
*Veckans outfit skämtosido*
Nä nu är det dags o göra slut på den här dagen, vi hörs imorn volks!

SJÄLVKONTROLL - så lyckas du i livet

2009-09-30 * 20:50:11
Kommentarer (5)
Läs
Obs! detta kan tänkas vara ett något klyschigt inlägg!
Finns väldigt många människor runt min omgivning som inte har förstått vitsen med saker o ting här i världen.
några bra exempel som har fått mig att reagera lite extra är:
"åååh jag hatar reklamen på spotify" - ja men stäng av öronen dem sekunderna då!
"hatar mitt liv, önskar jag hade bla bla bla" - se istället saker fårn andra hållet, jag menar självömkan funkar bara för en själv, inte en nedrans kotte bryr sig om ditt misseabla liv förutom du själv. Tvivlar på att någon ens har lagt märke till din missnöjdhet.
Jag är nedrans trött på folks ständiga klagomål. Shit öppna ögonen, vi springer runt som fåntrattar med våra       i-landsproblem när jorden egentligen kan sprängas vilken sekund som helst. Varför måste vi hela tiden sträva efter något bättre, ändra på allt och jämföra våra liv med andras, vi är ändå aldrig nöjda med nåt. Lär er uppskatta! Sluta upp med all självömkan ffs.
Det handlar om att intala sig själv om att göra saker, inte försöka . Ingen kommer hjälpa dig igenom dina bekymmer. Att kontrollera sig själv både kroppsligt och själsligt. Ingenting är omöjligt så länge vi är medvetna om oss själva. Alla kan läsa böcker, alla kan lära sig nya saker, det handlar bara om självkontroll. Ta makten över ditt liv ååh vilket klyschigt citat det där är, men det stämmer ju, ta orden för vad dom är! Titta på dig själv istället för att klaga på andra, ändra dina förutfattningar och bli medveten om dina handlingar. Du kan aldrig uppskatta livet för vad det är om du inte är trygg med dig själv.

Mordor

2009-09-30 * 19:33:38
Kommentarer (0)
Start
Hemma från en lång arbetsdag, trivs otroligt bra hos den familj jag jobbar hos nu. Är väldigt skönt att få vara hos människor som uppskattar och berömmer det man gör! *hint*
Imorn är jag ledig, ska förbereda en tre-rätters middag till mor min som fyller år. Behöver även ta igen lite plugg och ridning. Nu ska jag bara sitta o glo resten av kvällen. Mupp började precis må illa, hmmz, jo förresten min moster har fått svininfluensan, så nu är vi lite mer kända än alla andra haha, men hon är nästintill friskförklarad som tur är.

Put your heart back in your pocket.

2009-09-30 * 08:21:43
Kommentarer (6)
Start
När jag tittade ut i morse var det alldeles vitt! Oh noes inte vinter reeedan. Fick skrapa pansar från rutorna på bilen! Nu ska jag snart ut o jobba i denna sommarvärme med, rotade fram en gammal gigantisk jacka som får duga till dagens ändamål.  Hörs lite senare

I want to touch the other side

2009-09-29 * 22:32:30
Kommentarer (0)
Start
Äsch nu är det dags o sova, jobba imorn. Hörs!

Your voice woke the butterflies from hibernation

2009-09-29 * 19:26:08
Kommentarer (1)
Start
Ouch där kom den Markus! hoppas den smakar bra.
Mycket trevlig dag på stan med malin, vi hittade monki, eller jag hittade monki! galet, min absoluta favoritaffär. Blev kär hundra gånger om, men min plånbok tog ut skillsmässa så njeeeee. En annan gång jag lovar! då blir DESSA SKOR MINA!
Vad annars, sitter o funderar på vad jag ska läsa till våren, smidde lite planer innan :>
För övrigt såg jag ut så här idag om någon ens bryr sig, ursäkta min fjortizz-style-ta-kort-i-spegel- dock! ska inte hända igen promise


socks are overrated

2009-09-29 * 10:11:20
Kommentarer (1)
Start
Godmorgon folk!
Sitter just nu hemma hos malin, vi har ätit plättar :F snart ska vi till stan och spatsera. Skola imorse, prov nästa vecka! wieho.  Va minusgrader, galet. ja. hmmm.
Men vi hörs senare bloooogggggggeeeeennnnn mmm hiiiih puss bloggen mmmm hihii

She brings out the worst of me

2009-09-28 * 19:41:09
Kommentarer (0)
Läs
Åååh jag sitter här o begrundar mitt liv tillsammans med 350g lindt 70% choklad! Finns så många dumma beslut jag har tagit dem senaste två åren. Beslut som har påverkat mitt så kallade liv alldeles för mycket. Jag var aldrig redo den där dagen på studenten, fan jag klamrar mig fortfarande fast vid avskedsplatsen. Jag klarar inte av mitt eget ansvar, inte än. Ändå tänker jag alltid att "nästa gång ska jag tänka INNAN" men det slutar ändå i kaos. Jag har undrat rätt länge nu om det inte är dags att växa upp snart men jag har aldrig lixom känt mig redo. Man kanske inte ska vara redo heller? gud jag har så extremt dålig erfarenhet av det här. Frustration kom o ta mig.
Allt jag önskar är att hon bara ska stötta mig och sluta vara så nedrans självisk och ha dessa oanständiga krav! its fucking killing me. jag har snarare 10000kg choklad i hjärtat.

And you will find infinity

2009-09-28 * 15:29:43
Kommentarer (0)
Start
Småpysslig som jag e sitter jag o gör lite armband. Träpärlor & Fjädrar is the shit.
För övrigt, dagens mest lyssnade ------->


Rain on me

2009-09-28 * 08:38:29
Kommentarer (2)
Start
Godmorgon
Sitter just nu i skolan, har en lektion idag sen ska jag egentligen iväg o jobba men tror inte det blir nåt, helt galet väder ute idag. Storm+Snettregn=ingen höjdare. Har ont i haslen med så blääää, får se hur det blir med det. Hörs lite senare eller nåt vet ja :)
Puss

Surrender

2009-09-27 * 19:38:42
Kommentarer (1)
Start
Heeej världens tråkigaste söndag!
Har inte gjort ett piss, hjälpt mamma o klippa får :S
Tvättat lite stalltäcken blä.
Suttit i drygt 2 timmar o pillat med addonbajset nu med -.- blir lagom trött. slänger upp en print på mitt ui just nu.

atm

2009-09-26 * 18:46:29
Kommentarer (0)
Nerding
Skiiiit rewligt o sitta o mata in 10 skivor. Sitter o lyssnar på en av världens bästa gaming låtar dock. Väcker många gamla TK & SSC raids !

Ja förresten

2009-09-26 * 16:40:56
Kommentarer (0)
Start
Min tävling då.... hmmmm
gick väl över förväntan iaf, doris har ju ätit adhd-medicin (EquiCalm) för att hon ska bli av med lite hjärnspöken och få ökad koncentration. Så för en gångs skull va hon nästan FÖR trög på banan, eller ja hon var jävligt lojj. Inte så lyckat. Sluta på typ 64% i en klass o 60% i andra... så njaaaae. Ska lägga in nån bild från prisutdelningen sen när mamma kommer hem med telefonen -.-

Aaargh

2009-09-26 * 15:34:43
Kommentarer (2)
Start
Fan, kom hem hade inget internet, tänkte passa på o rensa datorn. Tar jag bort en gammal test-server log från wow så försvinner hela jäkla skiten! Blir så nedrans frustrerad. Nu måste ja installera om rubbet, alla addons faaaaaaan, spelar tyvärr med en hel del addonsbajs. :(((

This sex is on fiiiiiiiiiire

2009-09-25 * 21:55:18
Kommentarer (2)
Start
Jag ska deffinitivt somna till kings of leons
senaste ikväll.
Ska tävla imorn så wish me luck vet ja!
postar pics imorgon
Puss


RSS 2.0